Een onthaalkiosk is een digitale receptie. Het kan de taken overnemen van een echte receptionist en staat je altijd te woord. Je wordt op een professionele wijze welkom geheten en dan geholpen. Het is een nieuwe manier om klanten of bezoekers te ontvangen. Een onthaalkiosk kan de klanten of bezoekers ook registreren.

Wat is een Onthaalkiosk?

Een onthaalkiosk is een digitale receptie. Als je een bedrijf of organisatie hebt kun je ervoor kiezen om een onthaalkiosk in je bedrijf te plaatsen. Je hebt geen receptionist meer nodig die je klanten of bezoekers ontvangt. Dat doet de Onthaalkiosk voor jou. De klanten of bezoekers worden verwelkomd door de digitale receptie.

Hoe werkt een digitale receptie?

Als een bezoeker of klant binnenkomt in je bedrijf of organisatie kan deze zich aanmelden via het touchscreen van de onthaalkiosk. De bezoeker of klant meldt zich dan aan voor een bezoekersregistratie. Heeft de klant of bezoeker zich aangemeld kan deze de afspraak zoeken op de naam, de functie of de afdeling. Wanneer de bezoeker of de klant dat heeft gedaan krijg je als ondernemer een melding via sms of een e-mail. Je hoeft dan alleen nog de klant of bezoeker op te halen en mee te nemen naar je kantoor.

De voordelen van een Onthaalkiosk

Een onthaalkiosk heeft veel voordelen. Een digitale receptie ziet er professioneel uit en zal zeker indruk maken. De voordelen die een onthaalkiosk je kan geven zijn het volgende:

·        Geen receptionist meer nodig

·        Alle gegevens worden bijgehouden (aantal bezoekers, wie er in het pand aanwezig is etc.)

·        Een onthaalkiosk is efficiënt (eventueel personeel kan zich richten op andere taken)

·        Een digitale receptie is kostenbesparend

·        Een interface kan op maat gemaakt worden voor je bedrijf (Logo en huisstijl bijvoorbeeld)

·        De boodschappen in de Onthaalkiosk (advertenties, de teksten, boodschappen etc.)

Een digitale receptie heeft nog tal van mogelijkheden. Je kan de onthaalkiosk helemaal naar jou wensen inrichten zodat de bezoekers of klanten zich goed welkom voelen in je bedrijf. Alles kan gepersonaliseerd worden zodat de klanten zich meteen welkom voelen.

Een digitale receptie voor je bedrijf bestellen

Er zijn diverse onthaalkiosken waar je een keuze uit kunt maken. Wil je een onthaalkiosk die je bezoekers registreert of de wegwijst dan is Pixee misschien iets voor jou. Pixee de digitale receptionist wijst niet alleen de weg of registreert alleen. De digitale receptie kan zoveel meer. De onthaalkiosk kan een bezoeker of klant ook verrassen met een reclameboodschap, die je kunt personaliseren.

Je kunt de digitale receptie laten opvallen met een mooi logo van je bedrijf. Je klanten of bezoekers zal dit meteen opvallen. Via www.connectify.be kun je alle informatie vinden over de mogelijkheden die een digitale receptie voor je kan doen. Het zal zeker een hele belevenis worden voor je klanten of bezoekers die naar jouw bedrijf komen.

Is een digitale receptie veilig?

De onthaalkiosk is niet alleen efficiënt maar ook veilig. Alle opgeslagen gegevens zijn goed beveiligd waardoor het gebruik ervan zeer gebruiksvriendelijk is.