Elk bedrijf heeft een bepaald systeem die gebruikt wordt om de zaken te regelen binnen het bedrijf. De een doet alles digitaal en de ander doet het gedeeltelijk digitaal en deels fysiek. Dit ligt geheel persoonlijk en wat jij zelf het prettigst vindt. Uiteindelijk wilt iedereen zijn werk zo simpel en efficiënt mogelijk doen.

Welk e-boekhouden boekhoudprogramma kan ik het best gebruiken?

Het e-boekhouden boekhoudprogramma die je het best kan gebruiken uit ervaringen is e-boekhouden.nl. Vele ervaringen geven al aan dat dit een programma is die makkelijk in gebruik is. Inmiddels wordt het programma ook al veel vaker gebruikt. Gemiddeld wordt het beoordeeld met een 7,8/10. Dit is een hoge score voor een programma en blijkt dus ook zeker fijn te zijn.

Bedrijven die het programma al gebruiken hebben een aantal plus en minpunten achtergelaten. Zo kun je ook zien wat andere ervan vinden en of het dus een succes is om het programma te gebruiken. De meeste positieve reviews zijn over de proefperiode die je kunt gebruiken. Op deze manier kun je zelf ervaren of je het fijn vindt om met het programma te werken of niet.

Verder gaan de reviews ook over dat he programma makkelijk in gebruik is voor iedereen en elk bedrijf. Ook bespaart het veel tijd waardoor je meer tijd overhoudt om andere zaken te regelen. Het geeft je meer tijd en ruimte om andere dingen te regelen en daar meer aandacht aan te besteden. Er wordt ook aangegeven vaak sneller klaar te zijn met dingen dan voorheen.

Er zijn uiteraard altijd verbeterpunten alleen zijn die bij dit programma niet per se gebaseerd over het functioneren van het programma zelf. Het gaat bijvoorbeeld over dat de helpdesk van het programma niet goed bereikbaar was en dat het programma niet per se het goedkoopst is. Nou is iets wat je zelf alleen kan beoordelen of het de prijs waard is.

Wat zijn de voordelen van e-boekhouden?

De grootste voordelen is de efficiëntie in je werk. Door dit programma houd je alles veel nauwkeuriger bij dan als je het handmatig doet. Je hebt alles geordend op een plek en alles is netjes onderverdeeld waar het onder zou moeten staan. Moet je dus iets snel opzoeken kun je dat makkelijk doen. Zonder dat je veel tijd eraan kwijt bent of het misschien zelfs niet meer kan vinden.

Doordat veel ook gedaan is met een druk op de knop neem je veel werk van jezelf af die je ergens anders beter in kan steken. Je hoeft niet snel meer te denken dat je het snel moet doen omdat het veel tijd kost. Je kan het gemakkelijk uitstellen voor een later moment omdat het toch niet meer zoveel tijd vergt als eerst.

Ook indien je werk uit handen gaat geven is dit veel makkelijker te doen. Fouten worden minder snel gemaakt met een programma en het is allemaal makkelijker te vinden. Als ze niet weten hoe het werkt kun je het ook makkelijk online vinden.