Veel startende ondernemers, die grotendeels de mogelijkheden van het internet benutten, kiezen er in eerste instantie voor om gewoon vanuit huis te werken. Dat is voor de opstartfase van het bedrijf misschien wel een praktische en kostenbesparende zet, maar kan voor belemmeringen zorgen op het moment dat de groei goed op gang komt. Als er bijvoorbeeld extra personeel aangenomen moet worden om die groei de baas te blijven, dan is de kans klein dat je met z’n allen gezellig bij je thuis aan de keukentafel wilt blijven zitten. Daarnaast zorgt vanuit huis blijven werken mogelijk voor een onprofessionele indruk bij je potentiële klanten.

Flexibele huurmogelijkheden

Ga je op zoek naar een externe kantoorruimte, dan is het het overwegen waard om de mogelijkheden van een bedrijvenverzamelgebouw eens goed onder de loep te nemen. Facility Point in Arnhem is daar een goed voorbeeld van. De organisatie die het verzamelgebouw beheerd heeft voor ondernemers een superflexibel palet aan verschillende mogelijkheden. Je kunt in het gebouw bijvoorbeeld eerst een klein kantoor in Arnhem huren en op een later moment je kantoorcapaciteit eventueel uitbreiden met meer of grotere ruimtes. Aangezien er bij Facility Point geen sprake is van langlopende huurcontracten kun je in overleg met de beheerders van het pand – bijvoorbeeld bij tijdelijke piekdrukte – ook probleemloos voor kortere tijd meer ruimte huren.

Professionele kantooromgeving

Een kantoor in Arnhem huren via Facility Point betekent automatisch dat de beschikbare ruimtes instap-klaar zijn. Al het noodzakelijke professionele kantoormeubilair staat er al en hoef je dus niet zelf te kopen. Daarnaast kun je meteen vanaf de start gebruikmaken van een supersnelle internetverbinding. Wil je toch liever je eigen kantoormeubels meenemen? Dat kan natuurlijk ook. Voor de rest mag je van alle beschikbare faciliteiten in het verzamelgebouw gebruik maken. Denk daarbij onder meer aan printers, kopieerapparaten, een restaurant en aparte ruimtes voor vergaderingen of een-op-een gesprekken. Kortom, alles wat nodig is om op een professionele en flexibele manier je online werkzaamheden perfect uit te kunnen voeren.