Je bent je oude baan inmiddels zat en bent toe aan een nieuwe uitdaging. Misschien heb je eindelijk na jaren studeren je opleiding behaald en sta je te popelen om het werkveld in te gaan. Het is niet altijd makkelijk een baan te vinden en al helemaal niet eentje waar jij denkt goed bij te passen. Wij zijn ontstaan om je hierbij te ondersteunen!

Wat is ons voornaamste doel?

Wij zijn een bureau dat zowel de werkgever als de werknemer wil helpen. Wij vinden het belangrijk om mensen te helpen aan een baan die dat graag willen, maar daarbij wel onthouden dat beide partijen het leuk moeten vinden. Zowel de ondernemer die personeel zoekt moet het leuk vinden met diegene die wij aanwijzen. Andersom voor degene die wij helpen aan een baan willen wij dat diegene het ook leuk moeten vinden.

Wij proberen door middel van een sollicitatie aan ons te kijken of wij je kunnen binden aan een bedrijf. Die bedrijven geven aan ons aan wat ze zoeken en wat de minimale eisen zijn en wij proberen daar iemand voor te vinden. Doordat wij voor beide partijen beschikbaar zijn is het vele malen succesvoller dan als je het zelf doet.

Uiteraard mag je zelf bepalen of je het aanneemt of niet. Het werkt heel simpel. Je solliciteert bij ons waarbij je wat informatie doorgeeft en je CV. Aan de hand van die informatie gaan wij kijken wat wij beschikbaar hebben voor jou waar jij eventueel baat bij hebt. Als er iets tussen zit regelen wij een sollicitatiegesprek dat je natuurlijk wel zelf mag voeren. Aan de hand daarvan kan jij bepalen of je het wilt doen of niet en als dat niet zo is gaan wij verder met zoeken voor je!

Wat voor vacatures Groningen bieden wij?

De vacatures Groningen die wij beschikbaar hebben zijn zeer divers. Wij willen niet dat je gedwongen bent in een sector te werken die je totaal niet ligt. We willen iets voor je vinden waarbij jij echt het gevoel hebt dat je het leuk vindt en dat je het echt wilt doen. Het mooie aan Groningen is dat het aantal arbeidsplaatsen hier hoger ligt dan in andere steden. Je hebt dus ook nog eens meer keus en een grotere kans.

De beschikbare vacatures verschillen enorm. Zo heb je ICT-vacatures voor mensen die het interessant vinden of een opleiding hierin hebben afgerond. Je kunt ook aan de slag op een accountantskantoor. Als je van cijfers houdt en je wilt daar iets mee doen dan is zit zeker iets voor jou om te doen. Als laatst bieden wij zelfs vacatures in de technische sector. Het is handig hier een opleiding voor te hebben, maar het is niet per se nodig om die te hebben.

Heb je de interesse, maar niet de papieren? Geen probleem geef het aan en wij kijken wat wij voor jou zouden kunnen betekenen. In alle sectoren zijn mensen nodig dus ook mensen zonder papieren kunnen aan de slag.