Als jij dit jaar de kerstpakketten uit mag kiezen, dan kun je een aantal kerstpakket ideeën vast goed gebruiken. Deze taak is lastig, want in een ideale wereld stel je iedereen tevreden. Maar hoe vind je een artikel dat elke medewerker blij en trots maakt, dat een gevoel van trots en saamhorigheid opwekt en dat laat zien hoeveel jij de geleverde inzet waardeert? Het lijkt gemakkelijker om een flesje wijn te kiezen, maar dat is niet origineel genoeg. Met de onderstaande tips en kerstpakket ideeën vind je vast een eindejaarsgeschenk dat aan al je verwachtingen voldoet dit jaar.

Kerstpakket ideeën: vind een gezamenlijke overeenkomst

Het is onmogelijk om iedere medewerker blij te maken met een product, maar er zijn wel andere manieren waarop je een gezamenlijke overeenkomst kunt gebruiken die voor al je medewerkers geldt. Jullie werken allemaal voor hetzelfde bedrijf, bijvoorbeeld, en jullie werken allemaal direct of indirect aan het produceren of aanbieden van producten of diensten. Iedereen heeft ook bijgedragen aan de successen van het bedrijf het afgelopen jaar. Dit zijn al drie thema’s waarmee je iedereen bereikt. We hebben hier een paar kerstpakket ideeën op een rijtje gezet waarmee je deze kunt gebruiken.

  • Gebruik het bedrijf als thema door een kerstpakket uit te kiezen in je huiskleur. Veel winkels geven je ook de mogelijkheid om je logo aan te laten brengen op de verpakking.
  • Als jullie het afgelopen jaar een belangrijk Duits contract hebben weten binnen te halen, kies dan voor een kerstpakket met een Duits thema.
  • Een bedrijf dat natuurlijke isolatiematerialen produceert stelt een kerstpakket samen met een paar echte wollen sokken als hoofdartikel.

Vraag je personeel om hulp

Het vinden van kerstpakket ideeën hoef je niet alleen te doen. Het is een uitstekend idee om je personeel te vragen om hun mening. Door ze te betrekken bij het samenstellen van de kerstpakketten geef je ze inspraak en dat werkt motiverend. Daarbij hoef jij dan zelf niet te gokken naar wat je in het kerstpakket moet doen, omdat je het ze gewoon vraagt. Stuur een korte vragenlijst rond waarin je vraagt wat je personeel graag wil ontvangen, vraag ze naar wat ze vonden van het vorige kerstpakket en naar wat volgens hen een ideaal kerstpakket is. Zo deel je de verantwoordelijkheid enigszins en krijg je vast voldoende kerstpakket ideeën om verder mee te gaan.

Koop je kerstpakketten online

Met al de kerstpakket ideeën die je van je personeel en hier gekregen hebt, kun je nu overgaan op de aanschaf. En het beste koop je dan je kerstpakketten bij een webwinkel. Daar zijn ze van goede kwaliteit, maar tegelijkertijd goedkoper. Je vindt online dus grotere en luxe kerstpakketten voor jouw budget. Een ander voordeel van online winkels is dat er een bijzonder groot assortiment is dat je met de handige filters bekijkt. Je selecteert zo alleen de pakketten die aansluiten bij jouw wensen en kerstpakket ideeën. Winkel online, vermijd de kerstdrukte volledig en bestel kwalitatieve kerstpakketten waar al je medewerkers blij van worden.