Mag jij dit jaar het kerstpakket uitzoeken voor de medewerkers in jouw bedrijf? Dan is het essentieel dat je daar een goede winkel voor vindt. Het lijkt risicovol om je kerstpakketten online te bestellen, maar zoals je hier kunt lezen loop je weinig gevaar. We hebben 5 redenen verzameld waarom je ook je kerstpakketten het beste online koopt.

Online is je kerstpakket betaalbaar

Het is geen geheim dat producten online goedkoper zijn. Dit betekent lang niet altijd dat de kwaliteit ook minder is. In veel gevallen kunnen webwinkels hun producten voor lagere prijzen aanbieden omdat de onderhoudskosten veel minder zijn. Er zijn geen dure panden die opengehouden moeten worden en er zijn geen hoge vaste lasten die moeten worden opgehoest. Koop je kerstpakket online en je krijgt groter en luxer voor jouw beperkte budget.

Het assortiment is groter

De producten die webwinkels voor kerstpakketten aanbieden liggen niet in winkels of etalages, maar in warenhuizen. Daar kunnen ze meer opslaan per vierkante meter en dat voor minder geld. Je vindt bij webwinkels dan vaak een assortiment van honderden opties. Deze zorgvuldig vooraf samengestelde kerstpakketten worden onderverdeeld in prijsklasse, kleur, thema of artikel. Als jij in dat assortiment nog steeds geen kerstpakket vindt dat bij jouw wensen aansluit, is maatwerk een betere optie voor je.

Handige filters om een selectie te maken

Het is niet lastig om tussen dit grote assortiment een kerstpakket te vinden dat aan jouw eisen voldoet. Je hoeft namelijk niet alle producten afzonderlijk te bekijken, maar gebruikt de handige filters om eerst een selectie te maken. Je geeft je budget in en andere eisen die je hebt en krijgt dan alleen de pakketten te zien die daarbij aansluiten. Het maken van een keuze is dan al een stuk gemakkelijker.

Maatwerk is ook mogelijk

Veel webwinkels geven je de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen met de producten die zij verkopen. Vaak moet je dan wel minimaal 50 kerstpakketten bestellen. Omdat webwinkels een groot aantal producten aanbieden is dit een uitstekende optie als je echt een uniek pakket wilt geven. Eén van de deskundige medewerkers helpt je dan bij het invullen van het pakket en het aankleden ervan. Zij weten meer over thema’s, producten die bij elkaar passen en manieren om het in te pakken. Samen stellen jullie een uniek pakket samen en dat wordt ongetwijfeld gewaardeerd.

Geen last van de kerstdrukte dit jaar

Wachtrijen bij de kassa, openingstijden, geen parkeerplaats en andere klanten; je hebt er geen last van als je je kerstpakket online bestelt. Webwinkels zijn het hele jaar open en je kunt het assortiment dus ook het hele jaar bekijken. Is het tijd om te bestellen, dan doe je dat van een plek en op een tijd die je zelf uitkiest. Je vermijdt de kerstdrukte volledig en krijgt de tijd en rust om echt goed over het kerstpakket na te denken dit jaar. Zo ben je in staat om er echt iets moois van te maken met bijvoorbeeld Rituals geschenksets voor jouw medewerkers.