Als je inmiddels al een lange tijd een relatie hebt met je partner, dan kan het na verloop van tijd erg lastig zijn om iets leuks te verzinnen. Je hebt al veel verschillende dates gehad en hebt niet veel behoefte om weer precies hetzelfde te gaan doen. Toch blijft het zeer belangrijk dat je investeert in je relatie. Zo voorkom je dat het gevoel uiteindelijk minder wordt voor elkaar. Om je te helpen bij het verzinnen van een idee, hebben wij dit artikel opgesteld.

Houd een filmmarathon op bank

Je hoeft niet altijd de deur uit te gaan om een romantische avond te hebben. Zo kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om samen een filmmarathon op de bank te houden. Kies allebei 2 films uit en kijk deze achter elkaar. Naast dat het vier willekeurige films kunnen zijn, zou je er ook voor kunnen kiezen om vier delen van een film te kijken. Je zit er dan helemaal in en hebt geen zin om iets anders te doen. Mocht je een filmavond willen houden dan dien je dit op een leuke manier voor te bereiden.

Zo maak je een filmmarathon onvergetelijk!

Om je partner te verrassen, kun je alvast een aantal zaken voorbereiden. Zo kun je alvast naar de winkel gaan en wat lekkernijen kopen. Daarnaast is het ook erg romantisch om wat kaarsjes aan te zetten. Doe de gordijnen alvast dicht, zet de kaarsjes en zet alvast wat hapjes op tafel. Zodra je partner thuis komt, hoeft hij alleen nog maar op de bank te gaan zitten. Naast de kleine hapjes is een pizza bestellen in Alphen aan den Rijn ook zeer aan te raden. Bestel twee grote pizza’s en deel deze met elkaar. Om erachter te komen waar de beste pizzeria’s van Nederland zitten, kun je eventueel gebruik maken van het internet. 

Maak samen een mooie avondwandeling

Mocht je al te vaak een filmmarathon gehouden hebben dan kun je er ook voor kiezen om een mooie avondwandeling te maken. Kies een mooie plek en ga daar met de auto naartoe. Neem een fles wijn en twee glazen mee en kies een mooi plekje uit om te zitten. Praat met elkaar en leer de ander nog net even wat beter kennen.