Denk jij erover na om extensions te nemen? Misschien omdat je altijd al gedroomd hebt van lange lokken of heb je heel dun haar? Dan is het ideaal om extensions te nemen. De extensions zijn geschikt voor allerlei typen haar. Extensions zijn ook ideaal als je weinig geduld heb. Er bestaan een hoop soorten hairextensions. Je hebt onder andere micro ring hair extensions, clip-in extensions en permanente extensions. Na een tijdje blijven deze niet meer op de juiste plek zitten. Je moet de extensions dan omhoog zetten. Wij geven alle problemen die je kan oplopen, zodat je het probleem voor bent!

Het hebben van extensions is wennen

Het maakt niet uit welke extensions je hebt , maar ongeacht zal je moeten wennen aan de extensions. Je kunt namelijk ook niet meer zomaar door je haren gaan of jouw haren even opsteken. Het voelt in het begin hoogstwaarschijnlijk ook zwaar aan. Wennen is het dus zeker!

Synthetische extensions 

Het nemen van extensions zijn betaalbaarder, dan andere extensions. Het is alleen minder natuurlijk. Het is super glanzend en blenden niet natuurlijk in met je eigen haar. Daarnaast zijn ze wel fijn en het heeft ook super veel voordelen, maar kijk wel eerst goed na wat voor haartype je hebt. Het haar gaat heel makkelijk klitten namelijk. 

Echt haar

Het nemen van echt haar is natuurlijk het mooiste. Het probleem is alleen dat het bijna onbetaalbaar is. Het kostenplaatje is het wel waard, maar je zal schrikken van de prijs. Daarnaast kan je ook super lang bij de kapper zitten met de extensions. Weet daarom dus wel dat het veel geld en tijd kost.

Je haren borstelen

Als je extensions hebt moet je wel goed oppassen met borstelen. Doe je het te hard, dan zal je plukken haar mee kunnen nemen. Doe dit daarom ook voorzichtig en ga er niet ruw doorheen. 

De hoeveelheid olie dat de extensions nodig hebben

Je zal het misschien al wel weten, maar extensions hebben veel verzorging nodig. Je kan niet zomaar alleen je haar wassen. Je zal het daarna ook moeten stylen. Anders zal het ook niet mooi zitten. Extensions vragen dus wel veel werk. Doe ook altijd genoeg olie aanbrengen aan de onderkant van het haar. Dit moet je er overdreven goed inwrijven. Anders oogt het heel droog.