Salarisadministratie is een belangrijk deel van de werking van je bedrijf maar kan de groei ook juist belemmeren. Tijd die je besteedt aan salarisadministratie zou je beter aan iets anders kunnen besteden. Als je een salarisadministrateur hebt kan deze onverwerwachts ziek worden en zijn of haar werk niet kunnen doen. Zo kunnen problemen ontstaan. Als alternatief kun je kijken naar salarisadministratie diensten: Een bedrijf kan de salarisadministratie van je overnemen.

Het uitbesteden van salarisadministratie biedt veel voordelen voor bedrijven van alle groottes. Je bespaart veel tijd, moeite en vaak ook geld. Je geeft je administratie in de handen van specialisten die echt weten wat ze doen en snel en effectief werken. De kosten van deze service liggen aan de hoeveelheid personeel van je bedrijf maar blijven altijd laag door ons slimme gebruik van tools.

De kwaliteit en integriteit van de administratie wordt beschermd door ons ISAE 3402 certificaat. Een accountant onderzoekt regelmatig of wij aan dit certificaat voldoen. Zo kan jij erop vertrouwen dat je salarisadministratie altijd goed geregeld is. We zijn goed bekend met wetten en regelgeving en houden hier ons altijd aan.

Nog ingewikkelder dan normale salarisadministratie is internationale salarisadministratie. Je moet dan ook nog denken aan taal, valuta en regelgeving en wetten in andere landen. Dat zijn veel details die meegenomen moeten worden en fouten kunnen makkelijk grote problemen veroorzaken. Gelukkig kun je dit ook aan ons uitbesteden en zorgen wij ervoor dat je salarisadministratie probleemloos verloopt. We zijn op de hoogte van internationale wetten en regelgeving.

Met onze HR-tool SalureConnect zit je goed. Door de koppeling van SalureConnect met het HR-systeem van AFAS vind je alle informatie van medewerkers die je nodig hebt, in Nederland en het buitenland. Het rekent alle salarissen om naar één valuta en heeft nog meer slimme functies die jou helpen met het houden van orde. Bij ons besteed je je internationale salarisadministratie uit én heb je hier een duidelijk overzicht van.

We zijn erg flexibel met hoe we verschillende soorten bedrijven goed kunnen helpen. Of je nou een oplossing zoekt voor een klein bedrijf of voor een groot internationaal bedrijf, wij helpen je graag verder. Besteed je salarisadministratie uit en geniet van minder stress en problemen en meer duidelijkheid en efficiëntie. Besteed de winst gemaakte tijd aan dingen die écht belangrijk zijn een laat het vervelende werk aan ons over. Zo kom je écht verder als bedrijf. Je zal het nooit meer anders willen doen.