Tiktok is het populaire platform van dit moment. Het draait hierbij om het maken van filmpjes waarop je een dansje doet, een liedje zingt of een ander talent laat zien. Het is een app die sociale media en muziek combineert. Musical.ly was de voorloper van TikTok. Een chinees bedrijf heeft dit platform gekocht en samengevoegd met het eigen bedrijf TikTok. Dit is het TikTok platform zoals wij dat nu kennen. Des te meer likes jouw filmpje heeft, des te sneller mensen het voorbij zullen zien komen op hun ‘for you page’. Hierop zijn filmpjes te zien die erg populair zijn. Extra tiktok likes kopen kan je video viraal doen gaan, aangezien meer mensen het filmpje dan zullen bekijken. 

Hoe kun je meer bereik krijgen op TikTok

Tiktok views kopen voor je nieuwste video is ook een manier om meer aandacht te krijgen voor jouw account. Hoe populairder jouw video is, hoe eerder andere mensen jouw video tegen kunnen komen. Extra TikTok likes kopen en TikTok views kopen voor je nieuwste video is al mogelijk vanaf €1,95. Ook zijn er bepaalde hashtags die je kunt gebruiken om meer kijkers en likes te krijgen. Zo is de hashtag ‘fyp’, wat for you page betekent, veel gebruikt. Andere hashtags waar mensen veel op zoeken zijn allemaal online te vinden. Indien je deze onder je video gebruikt, zal je bereik groter zijn. Daarnaast kun je deelnemen aan populaire trends om viraal te gaan. 

Gaat het tegen de wet in om likes en views te kopen?

Extra TikTok likes kopen is volledig legaal en gaat niet tegen de wet in. Ook TikTok views kopen voor je nieuwste video is niet wederrechtelijk. Wel is het in sommige landen voor bedrijven verboden om likes te kopen. Ook is het tegen de voorwaarden van TikTok zelf om likes te kopen. Als TikTok vindt dat je te veel likes en views hebt gekocht in een korte tijdsperiode, kan dit je rankings negatief beïnvloeden.