Breda is een mooie stad waar je ontelbaar veel dingen kan doen. Van een stadswandeling tot shoppen, en van lekker eten tot stappen in het centrum. Maar wat zijn nou de leukste dingen die je in Breda kunt doen? Daar kom je achter tijdens het lezen van dit artikel.

 

Uit eten

Breda kent net als elke andere stad in Nederland een groot aantal restaurants. Van knusse restaurantjes tot grote ketens. Het is allemaal te vinden in Breda. Een aantal bekende en populaire restaurants zijn:

  • Ume. Een heerlijk all you can eat Japans restaurant in het centrum met sushi, teppanyaki- en grillgerechten.
  • Happy Italy. Misschien wel het bekendste Italiaanse keten in Nederland. Hier kun je genieten van heerlijke vers gebakken pizza’s en de lekkerste pastagerechten.
  • Geisha Lounge. Geisha Lounge heeft hetzelfde concept als Ume, maar heeft meer keuzes in verschillende gerechten. Ume is meer gericht op sushi. Bij Geisha kun je meer grillgerechten bestellen.

 

Stappen

Nu er weer meer open mag omdat de besmettingen omlaag gaan, mogen de cafés en discotheken ook weer open. Natuurlijk kan het nog niet helemaal. Maar de bekendste discotheken in Breda kunnen weer gasten ontvangen:

  • Coyote Breda. Bij Coyote proef je de Amerikaanse sfeer wanneer je binnenloopt. Hier kun je van alles doen. Van het houden van een verjaardag tot een paaldans workshop en van een bedrijfsuitje tot een striptease act.
  • Miller Time Breda. Voor diverse studentenverenigingen is Miller Time al van oudsher een vaste ontmoetingsplek waar je gezellig een drankje kunt doen. Naast een ontmoetingsplek is kun je er ook bedrijfsborrels en een BBQ houden.
  • CUE Breda. Wanneer je opzoek bent naar een echte nachtclub is CUE de plek om naartoe te gaan. Met een gevarieerd programma op de vrijdag is er voor iedereen iets leuks. En op zaterdag is er de bekende clubnight.

Lijkt het je leuk om met je vrienden of collega’s lekker te gaan eten en daarna te stappen in Breda? Dan heb je natuurlijk vervoer naar huis nodig. De bus kan je helaas niet meer pakken doordat die natuurlijk in de nacht niet meer rijd. Hier is gelukkig een oplossing voor: Taxi Breda 076. Zij zullen jou na een gezellig avondje stappen veilig naar huis brengen voor een voordelige prijs.