Je hebt ongetwijfeld al van veel dingen gehoord dat ze jouw bedrijf kunnen helpen om te groeien of om op te vallen. Wat je echter waarschijnlijk nog niet bent tegengekomen is een hologram. Wat een hologram precies is en hoe het jouw bedrijf kan helpen, leggen we uit in dit artikel!

 

Wat is een hologram?

Laten we beginnen met wat een hologram precies is. Een hologram geeft een beeld weer, net zoals een TV of computerscherm doet. Het grote verschil is echter dat dit beeld bij een TV of PC in 2D is, en bij een hologram in 3D! Een hologram geeft dus echt diepte weer, waardoor het veel realistischer is. Om dit voor elkaar te krijgen zijn er verschillende technieken die een hologram kan gebruiken. De meest voorkomende is een soort waaier vergelijkbaar met een ventilator. Op deze waaier zitten een heleboel led lampjes. Doordat de waaier snel ronddraait, vormen de led lampjes een driedimensionaal beeld! Het lijkt dus echt alsof er bijvoorbeeld een man voorbij loopt of er een auto rijdt. 

 

Hoe kan een hologram mijn bedrijf helpen?

Oké we weten nu wat een hologram is, klinkt super gaaf. Maar hoe kan een 3D beeld jouw bedrijf helpen? Dit kan op verschillende wijze. Enkele voorbeelden hebben we onderstaand beschreven.

 

Beurzen

De eerste manier waarop een hologram iets kan betekenen voor jouw bedrijf is op een beurs. Op een beurs sta je samen met een hele hoop andere bedrijven. De mensen die langslopen kunnen onmogelijk in korte tijd alle bedrijven waarnemen. Omdat er zoveel bedrijven staan, zullen er een hoop zijn die niet opvallen en daardoor gemist worden. Door middel van een hologram val je erg op. Het is immers erg bijzonder en uniek om te zien! Wanneer je dus een hologram van bijvoorbeeld je bedrijfslogo hebt staan, weet je in ieder geval zeker dat niemand je stand voorbij loopt zonder je gezien te hebben.

 

Bedrijfspand of evenement

Naast beurzen kun je een hologram ook gebruiken om in of buiten je bedrijfspand of evenement weg te zetten. Bijvoorbeeld bij de aankomsthal van je kantoor, of bij de ingang van je evenement. Omdat hologrammen erg opvallen kunnen ze namelijk ook functioneel zijn, door bijvoorbeeld bepaalde informatie over te brengen!

 

Hoe kom je eraan?

Een hologram is verkrijgbaar bij Media Hologram.