Bedrijven die veel orders versturen weten dat tape onmisbaar is bij het veilig inpakken van bestellingen. Tot nu toe heb je waarschijnlijk gezocht naar verpakkingsopties waarbij je zo min mogelijk tape hoeft te gebruiken. Het lelijke glimmende plastic is namelijk niet bepaald elegant. Dat tijdperk is nu voorbij. Bij Tapeprint.eu kun je namelijk bedrukte tape kopen in elke kleur, vorm en maat die je wenst.

Je verpakking als verkoopstrategie

Hoe fijn zou het zijn als je ongegeneerd tape kunt gebruiken om de pakketjes van je bedrijf goed te sluiten? En stel je dan eens voor dat je daardoor ook nog bekendheid en klanten wint. Dat kan nu door bijvoorbeeld tape met logo te bestellen bij Tapeprint.eu. Bij hen kun je zelf de tape ontwerpen die het beste past bij jouw bedrijf. Daarvoor kun je een logo gebruiken of de naam van je bedrijf. Je kunt ook kiezen voor een afbeelding of tekst die goed bij je past. Wanneer het pakketje aankomt zien je klanten direct je naam waardoor ze weten wat er in zit en je nooit meer vergeten.

Kies zelf het materiaal

Plastic heeft veel voordelen, maar mooi is het niet. Voor sommige bedrijven past een stijlvol plastic met een logo prima bij hun product. Anderen maken juist een product dat beter past bij een ecologisch uiterlijk. Voor hen wordt bij Tapeprint.eu papiertape gedrukt. Deze speciale tape ziet er modern en subtiel uit terwijl het toch alle voordelen heeft die bij plastic tape horen.

De perfecte tape ontwerpen

Bij het bestellen van tape kun je zelf allerlei aspecten bepalen. Zo zijn er verschillende diktes en lengtes beschikbaar. Het is afhankelijk van je gebruik, het soort producten, verpakkingen en stijl welke tape het beste bij je past. Daarnaast kun je samen met een specialist van Tapeprint.eu kijken welke tekst, stijl of vorm het beste werkt om jouw bedrijf weer te geven. Zo gauw je ontwerp duidelijk is wordt je bestelling gedrukt.