Nederland kent veel verschillende MBO-opleidingen en het is soms lastig hier een keuze in te maken. Het is daarom goed om je verschillende mogelijkheden te bekijken. Om het je wat makkelijker te maken, willen we graag één van onze populairste opleidingen aan je aandragen. Dit omdat wij denken dat deze opleiding voor vele studenten de perfecte match kan zijn: De opleiding tot tegelzetter.
In Nederland blijft de vraag naar nieuwe woningen toenemen. En diegene die geen nieuwe woning zoekt, vindt het regelmatig wel “weer tijd voor iets nieuws”. Als tegelzetter werk je voornamelijk aan nieuwbouw- en renovatieprojecten. Dé sector waar altijd vraag naar zal blijven dus!

Afwisseling in je werkzaamheden
Weet jij van aanpakken? Ben jij een harde werker en goed met je handen? Dan is onze onze opleiding tegelzetter wellicht iets voor jou. De opleiding tegelzetter is breed georiënteerd en de werkzaamheden zijn erg afwisselend. Je werkzaamheden bestaan in de basis uit het lijmen en zetten van vloer- en wandtegels, maar er komt meer bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan het gespecialiseerd tegelzet-werk zoals het betegelen van complexe rondingen. Je werkt zowel binnen als buiten en je levert altijd naar de wensen en behoeften van de klant.
Haal het beste uit jezelf!
Naast het praktische deel van de opleiding, wordt er ook aandacht besteed aan je organisatie- en leiderschapsvermogen. Jij wordt een expert in het beantwoorden van vragen als: “Welke tegels zijn het meest geschikt voor welke situatie?”, “Hoe maak je wanden en vloeren vast en welke materialen zijn hierbij belangrijk?”, “Welke gereedschappen heb je nodig?” en “hoe zorg je ervoor dat je altijd maatwerk levert?”. Wij zorgen dat je tijdens jouw opleiding het beste uit jezelf haalt!
Aanmelden
Klinkt dit alles als muziek in de oren? Kijk jij ook al anders naar het tegelwerk op je badkamer? Zie jij de uitdaging van dit werk wel zitten? Klik dan op de link hieronder voor meer informatie of om jezelf aan te melden en wie weet wordt jij dit jaar nog opgeleid tot vakman of -vrouw.